Mircea Lucescu, unul dintre cei mai aprigi contestatari ai lui Mircea Sandu, l-a sustinut ieri pe acesta in tentativa de a patrunde in Comitetul Executiv al UEFA. Dupa ce Nasul l-a ocolit de fiecare data cand Nationala era fara selectioner, antren
Mircea Lucescu, unul dintre cei mai aprigi contestatari ai lui Mircea Sandu, l-a sustinut ieri pe acesta in tentativa de a patrunde in Comitetul Executiv al UEFA. Dupa ce Nasul l-a ocolit de fiecare data cand Nationala era fara selectioner, antrenorul lui Sahtar a avut o pozitie fair-play.
"Mircea Sandu a acumulat destula experienta incat sa faca parte din Comitetul Executiv al UEFA. Vreau sa precizez, in premiera, ca inainte cu numai cateva zile de alegerile din 21 noiembrie 2005, am avut o discutie de cateva ore cu presedintele FRF si l-am sfatuit sa isi depuna dosarul la UEFA, pentru a candida pentru un post in Comitetul Executiv. Sunt convins ca fotbalul romanesc va avea numai de castigat, in cazul in care Mircea va fi ales. Este un bun manager, iar eu sunt sigur ca, de proiectele pe care le va propune, vom beneficia, in primul rand, noi, romanii", a declarat Lucescu ieri pentru NewsIn. Mai mult, antrenorul i-a atacat pe cei care s-ar opune acestei candidaturi. "Nu imi vine sa cred ca sunt oameni care nu doresc ca presedintele federatiei sa devina membru intr-un for asa de important. Acestia nu au nici o legatura cu aceasta activitate in care isi investesc banii si nu vad decat propriul interes". Mircea Sandu, care a mai candidat si in trecut pentru diferite posturi in structurile UEFA, pierzand fara drept de apel de fiecare data, s-a alintat teribil la aflarea vestii ca va fi propus: "Am fost placut surprins sa aud ca cei care fac parte din Comitetul Executiv al FRF intentioneaza sa ma propuna pentru un loc in Comitetul Executiv al UEFA. Nu pot decat sa ma simt flatat, fiindca astfel imi dau seama ca am facut ceva de cand sunt in fruntea fotbalului romanesc. Totusi, sunt dezamagit de faptul ca am o sustinere mai mare din partea oamenilor de fotbal de afara, decat de la cei din Romania".n (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.