Dorinel Munteanu a anuntat ieri ca este posibil sa se legitimeze la FC Arges in perioada de minimercato de saptamana viitoare, existand cale de impacare cu CFR Cluj, de unde a plecat cu scandal. "Daca ajungem la o intelegere, poate ma transfer ca juc
Dorinel Munteanu a anuntat ieri ca este posibil sa se legitimeze la FC Arges in perioada de minimercato de saptamana viitoare, existand cale de impacare cu CFR Cluj, de unde a plecat cu scandal. "Daca ajungem la o intelegere, poate ma transfer ca jucator la FC Arges, in perioada de minimercato. E posibil sa ma inteleg cu cei de la CFR Cluj. De altfel, de curand am vorbit si cu domnul Muresan (n.r. presedintele lui CFR Cluj)", a spus Dorinel Munteanu, in prezent doar antrenor la echipa pitesteana. Munteanu a fost suspendat pentru zece etape ca jucator, dupa ce a rupt contractul cu CFR, dar daca se intelege cu clujenii, acestia ar putea stinge diferendul care se afla in prezent la Comisia de apel a FRF. Pana la legitimarea sa, Dorinel face planuri pentru aceasta iarna, el afirmand in repetate randuri ca doreste intariri la echipa. "In fiecare zi mi se propun cate 50 de jucatori pentru FC Arges. M-am intalnit inclusiv cu Adrian Ilie (n.r. fostul fotbalist, in prezent impresar), dar nu am stabilit inca nimic concret", a spus Munteanu, dezvaluind ca un jucator pe care si-l doreste mult la echipa este Marius Croitoru, de la FC Vaslui. Antrenorul lui FC Arges a vorbit si despre comportarea echipelor romanesti in cupele europene la mijlocul acestei saptamani: "Rapid nu a avut sansa, pentru ca se putea impune lejer in cea de-a doua repriza. Cred ca baietii lui Razvan Lucescu se vor mobiliza in confruntarea decisiva de la Atena si vor obtine calificarea. La Steaua s-a batut prea mult moneda pe faptul ca brigada i-a favorizat in meciul cu Dinamo Kiev. Nu uitati cate echipe romanesti au fost defavorizate. In cazul lui Dinamo, sansele lor la calificare au ramas intacte. Cred ca toate cele trei echipe romanesti se vor califica in primavara europeana". (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.