Presedintele Consiliului de Administratie al gruparii din Soseaua Stefan cel Mare este de parere ca echipa antrenata de Mircea Rednic si-a indeplinit doar pe jumatate obiectivul propus pentru grupele Cupei UEFA dupa primele doua intalniri. Ca si

Presedintele Consiliului de Administratie al gruparii din Soseaua Stefan cel Mare este de parere ca echipa antrenata de Mircea Rednic si-a indeplinit doar pe jumatate obiectivul propus pentru grupele Cupei UEFA dupa primele doua intalniri.

Ca si antrenorul Mircea Rednic, Badea spune ca jucatorii nu trebuie sa se gandeasca la calcule, ci sa joace si urmatoarele partide din grupa la victorie. ""Dupa doua meciuri, putem spune ca ne-am indeplinit obiectivul doar pe jumatate. Sper ca in celelalte partide ramase sa acumulam cel putin tot atatea puncte ca si pana acum. Dinamo a fost superioara lui FC Bruges, insa, din pricina unei greseli a liniei defensive, am fost privati de obtinerea celor trei puncte"", a spus presedintele dinamovist. Badea a vorbit apoi si despre sansele Rapidului la calificarea in primavara europeana: ""Si Rapid mai are sanse de calificare. Desi a disputat trei partide si a acumulat doar trei puncte, poate, si eu imi doresc sa invinga la Atena"".

SCANDAL. Nicolae Badea este suparat pe suporterii dinamovisti care au creat incidente in timpul deplasarii la Bruges. ""Este o greseala ca numele clubului Dinamo sa fie implicat in aceasta poveste, pentru ca noi nu am fost implicati deloc in aceasta actiune a suporterilor. Dinamo nu isi asuma responsabilitatea fata de comportamentul unor turisti care si-au platit singuri biletul"", a afirmat Badea. Presedintele CA al FC Dinamo este de parere ca vinovati pentru aceasta situatie sunt atat suporterii turbulenti, cat si o parte a fortelor de ordine. ""Este numai si numai problema celor care au organizat aceasta excursie. O parte din vina o poarta si fortele de ordine, pentru ca, din cate am auzit, vreo patru persoane aveau interdictie de intrare in Belgia, iar politia de frontiera le-a lasat sa treaca.""

CEAHLAUL. ""Cainii"" vor intalni astazi, in etapa a 17-a, pe Ceahlaul, echipa pregatita de fostul lor antrenor Florin Marin. Fata de meciul cu FC Bruges, la Dinamo vor reveni Moti si Margaritescu, ambii suspendati pentru partida din Cupa UEFA. ""Suntem constienti ca ne asteapta un joc greu cu Dinamo. Intalnim liderul si este normal ca ei sa porneasca favoriti in obtinerea victoriei. Noi, ca sa putem obtine un rezultat pozitiv, trebuie sa ne autodepasim"", a spus Flocea.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.