Citeva sedinte de dans a 50 de euro fiecare te pot asigura ca nu te faci de ris in fata nuntasilor.

Valsul miresei ca afacere. Este reteta descoperita de un fost campion mondial si vicecampion european de dansuri sportive, Iurie Brais, care, in 2002, si-a deschis o scoala la Constanta - Magic Star. Paralel cu sportivii care fac performanta si care au cistigat medalii de bronz si de aur la dansuri latino, Iurie Brais s-a trezit si cu un alt fel de elevi: tineri aflati in pragul casatoriei, care s-au trezit ca trebuie sa invete repede citiva pasi de dans, in vederea nuntii.

Din 2005, clubul lui ofera lectii de dans pentru miri. „Au solicitat foarte multi in ultima perioada. Eu n-am facut reclama, dar au vazut oamenii la nunti si au spus mai departe", ne-a declarat Iurie Brais. „Este un fel de arta combinata cu afacerea", a adaugat el.

Fiecare pereche are coregrafia ei. Instructorul ii invata figuri simple, insa de efect. Perioada de pregatire dureaza o luna, iar o sedinta de o ora si jumatate costa 50 de euro.

Nu numai mirii pot lua lectii de dans, ci si nasii sau socrii. De multe ori, ne marturiseste Iurie Brais, tonul distractiei a fost dat de nasi, care au invitat trupa de dans Magic Star pentru a oferi nuntasilor un program artistic timp de 30-40 de minute.