O femeie nu isi permite luxul de a se insela de multe ori. Deunazi stateam la o tigara pe holurile intunecate ale redactiei. Ana, colega mea, privea in gol. Ceva se intamplase si nu stiam ce. Cu degetele isi aranja obsesiv o suvita care ii acoperea o
O femeie nu isi permite luxul de a se insela de multe ori. Deunazi stateam la o tigara pe holurile intunecate ale redactiei. Ana, colega mea, privea in gol. Ceva se intamplase si nu stiam ce. Cu degetele isi aranja obsesiv o suvita care ii acoperea obrazul drept. Ma obisnuisem cu felul asta de a fi al colegei.

Intr-o zi era vesela, ii strangea pe toti in brate, imprastia optimism si fericire. Intr-alta zi era trista, prefera tacerea si pastra distanta. Scria mesaje pe telefon. Cui i le trimitea si cine ii facea atata rau? Nu a fost sa aflu in acea zi, mai ales ca o femeie nu isi deschide atat de usor sufletul. Enigma s-a rezolvat de la sine. Intr-o zi si-a semnat demisia. Incepea o noua viata. Divorta de barbatul pe care a crezut ca il iubeste, isi schimba locul de munca si se muta la parinti. A avut curaj!


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.