Micuta delegatie de box feminin a Romaniei s-a intors in tara, ieri dupa-amiaza, aducand in bagaje si cele patru medalii obtinute la Mondialele din India. La sosire, antrenorul Adrian Lacatus a declarat ca este total dezamagit de arbitraj, dar est
Micuta delegatie de box feminin a Romaniei s-a intors in tara, ieri dupa-amiaza, aducand in bagaje si cele patru medalii obtinute la Mondialele din India. La sosire, antrenorul Adrian Lacatus a declarat ca este total dezamagit de arbitraj, dar este multumit de performanta elevelor sale.
Chiar daca si-a indeplinit obiectivul propus de FR Box pentru Mondialele de la New Delhi, antrenorul Adrian Lacatus a explodat pe Aeroportul International Henri Coanda. "Organizarea acestei intreceri mondiale a fost la pamant, incepand de la competitie, pana la mancare. Sunt dezamagit ca nu am adus o medalie de aur, dar ne-au furat arbitrii, mai ales cand intalneam o reprezentanta a tarii gazda. Cu toate acestea, nu trebuie sa uitam performantele fetelor, care ne-au mentinut printre cei mai buni din lume", a spus Lacatus. Folosind acelasi ton critic, vicecampioana mondiala de la categoria 46 kg, Steluta Duta, a tinut sa taxeze si ea arbitrajul. "In finala am boxat cu o indianca, iar arbitrajul a fost potrivnic. De altfel, ca in mai toate meciurile in care a urcat in ring o reprezentanta a Indiei", a spus Duta, singura noastra sportiva care a trecut de barajul semifinalelor. De mentionat ca medaliile de bronz ale delegatiei noastre au fost obtinute prin Mihaela Cijevschi Lacatus (cat 57 kg), Luminita Turcin (cat. 70 kg) si Adriana Hosu (cat. 86 kg). (Tiberiu RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.