Vrea finala cu Dinamo in UEFA. Finantatorul Gigi Becali a declarat ieri ca Steaua poate ajunge, daca se aduc 2-3 jucatori, pana in finala Cupei UEFA. Becali ar dori in ultimul act o confruntare cu marea rivala din campionat, Dinamo.
Desi finul s
Vrea finala cu Dinamo in UEFA. Finantatorul Gigi Becali a declarat ieri ca Steaua poate ajunge, daca se aduc 2-3 jucatori, pana in finala Cupei UEFA. Becali ar dori in ultimul act o confruntare cu marea rivala din campionat, Dinamo.
Desi finul sau, Mirel Radoi, a spus ca isi doreste o revansa in fata lui Dinamo cat mai curand posibil in Cupa UEFA, patronul nu este la fel de incantat de o repetare a situatiei de anul trecut, cand Steaua si Rapid s-au intalnit in sferturile de finala. ""Nu vreau sa ne batem romani cu romani. Vreau sa invinga si Steaua, si Dinamo, sa facem furori in Europa. Nu ar fi o mandrie pentru mine sa ne eliminam intre noi. In finala mi-as dori sa jucam cu Dinamo"", a spus Becali.

DEZINTERES. Cu toate acestea, finantatorul spune ca nu il intereseaza daca celelalte echipe romanesti vor urma gruparea din Ghencea in primavara europeana. ""Suntem deja calificati. Rivalele noastre, Dinamo si Rapid, mai au putina mamaliga de mancat. Nu ma intereseaza daca se califica sau nu. Nu cred ca Cristi Borcea a tinut cu Steaua in meciul cu Dinamo Kiev. Eu nu sunt asa fanatic ca el si tot nu tin cu Dinamo"", a spus Becali.

MULTUMIT. Gigi Becali considera ca Steaua nu putea face mai mult in grupa E a Ligii Campionilor. ""In privinta parcursului european sunt foarte multumit. Se putea putin mai mult, dar nu mai mult de calificarea in primavara europeana a Cupei UEFA. Era greu sa lasi acasa pe Lyon si Real. Suntem deja calificati si mai avem un meci de distractie la Lyon. Obiectivul nostru este sa castigam. E vorba si de 600.000 de euro, nu ne jucam asa cu banii"", a spus patronul clubului din Ghencea. Becali spune ca echipa lui Cosmin Olaroiu mai are nevoie de cateva transferuri pentru a putea ajunge in finala Cupei UEFA. ""De ce are nevoie Steaua pentru a juca finala Cupei UEFA? Are nevoie de 2-3 jucatori, are nevoie ca Mirel Radoi sa se refaca total, la fel ca si Ovidiu Petre si Cristocea"", a spus Becali.

CARLOS. Finantatorul a repetat ieri ca portarul Carlos Fernandes va parasi echipa la sfarsitul acestui an, dar a amintit si de meritele portughezului. ""Cu Cernea in poarta de la inceput poate Steaua ar fi pierdut la diferente mai mari sau nu se califica in Liga Campionilor. Nu putem uita niciodata interventia lui Carlos din meciul cu Standard. Cred ca ne vom desparti de Carlos in iarna"", a precizat Becali. JIUL - Probleme mari de efectiv


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.