Cu latul in jurul gatului. Cu numai trei puncte in clasamentul grupei G a Cupei UEFA dupa remiza cu Mlada, giulestenii sunt obligati sa invinga la Atena, saptamana viitoare, pe Panathinaikos, altfel risca sa rateze primavara europeana.
Inaintea
Cu latul in jurul gatului. Cu numai trei puncte in clasamentul grupei G a Cupei UEFA dupa remiza cu Mlada, giulestenii sunt obligati sa invinga la Atena, saptamana viitoare, pe Panathinaikos, altfel risca sa rateze primavara europeana.
Inaintea partidei cu Mlada, incheiata la egalitate, 1-1, jucatorii ""alb-visinii"", in frunte cu antrenorul Razvan Lucescu, au spus ca intalnirea cu formatia ceha nu are un caracter decisiv. Au avut dreptate. Numai ca, dupa trei remize in trei meciuri, confruntarea de la Atena, de joia viitoare, nu le mai ofera rapidistilor posibilitatea sa joace la alibi. Ca sa fie sigura de calificare si sa nu depinda de jocul rezultatelor, trupa lui Lucescu junior trebuie sa o invinga pe Panathinaikos chiar la ea acasa. O misiune extrem de dificila. Actionarul greco-elvetian al Rapidului, Jean Valvis, stie si de ce: ""Vom juca pe un stadion cu 80.000 de greci fanatici in tribune"".

INCREZATORI. Valvis si-a facut insa curaj singur si a precizat ca ""nici pe Hamburg nu credeam ca-i putem bate, si totusi am facut-o. Avem o echipa bine structurata si ii putem bate pe greci pe terenul lor"". Razvan Lucescu a pus semiesecul cu Mlada Boleslav pe seama nesansei si s-a declarat multumit de faptul ca echipa sa nu este la mana nimanui: ""In acest moment inca depindem de noi. Am fi meritat sa castigam meciul cu cehii, dar mingea nu a vrut sa intre in poarta. In plus, ei au avut si un portar in zi foarte mare, norocoasa. Acum nu ne-a mai ramas decat speranta ca vom face o treaba buna la Atena. Vom merge acolo sa castigam, mai ales ca noi jucam destul de bine afara"".

CALCULE. Rapidistii se pot insa califica in ""16-imi"" si daca nu castiga sub Acropole. Socoteala e simpla: daca scot doar un egal la Atena, este nevoie ca PSG sa castige pe terenul Mladei, dupa care sa piarda pe ""Parc des Princes"" meciul cu Panathinaikos. Totodata, in aceasta situatie Mlada va trebui sa nu triumfe la Tel-Aviv. ""Alb-visiniii"" ar putea merge mai departe si in cazul nefericit al unui esec cu Panathinaikos, asta daca PSG si Mlada fac egal in meciul direct si pierd apoi meciurile din ultima runda a grupei. Infirmerie Plina


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.