Premierul Tariceanu a fost operat in dimineata zilei de ieri, la piciorul stang, intr-o clinica din Franta. "Operatia a decurs perfect, iar starea sa este excelenta", a anuntat, ieri, purtatorul de cuvant al Guvernului, Oana Marinescu. "Premierul est
Premierul Tariceanu a fost operat in dimineata zilei de ieri, la piciorul stang, intr-o clinica din Franta. "Operatia a decurs perfect, iar starea sa este excelenta", a anuntat, ieri, purtatorul de cuvant al Guvernului, Oana Marinescu. "Premierul este activ, nu are dureri, vorbeste cu echipa sa, s-a pus deja la curent cu toate noutatile din tara", a anuntat Oana Marinescu. Operatia a avut loc intre orele 7:30-10:00, ora Frantei, respectiv 8:30-11:00, ora Romaniei, iar anestezia a fost generala. Ligamentele de la piciorul stang au fost refacute prin grefe de tendon, prelevate tot de la piciorul stang si a fost operat si meniscul. Presedintele Traian Basescu, intrebat de jurnalisti daca l-a sunat pe Tariceanu dupa operatie, a inceput sa rada si a spus ca "totusi, e doar o operatie la genunchi".


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.