La 29 iulie, actorul Jean Reno s-a casatorit cu modelul de origine romana Zofia Boruka, informeaza ""people.ru"". Chiar daca Reno are 58 ani iar aleasa inimii numai 35 ani, cei doi nu par deranjati de diferenta de 23 ani. ""Nu ne intereseaza ac

La 29 iulie, actorul Jean Reno s-a casatorit cu modelul de origine romana Zofia Boruka, informeaza ""people.ru"".

Chiar daca Reno are 58 ani iar aleasa inimii numai 35 ani, cei doi nu par deranjati de diferenta de 23 ani. ""Nu ne intereseaza acest aspect. Important este ca ne potrivim de minune"", au explicat cei doi relatia pe care o au.

La nunta, printre invitati, au fost vedete ca Brad Pitt, Elton John si Charles Aznavur. Reno i-a avut, atunci, cavaleri de onoare la cununia civila Nicolas Sarkozy - ministru de interne al Frantei si pe rockerul Johnny Hallyday.

Cei doi s-au cunoscut in timpul filmarilor comediei Pink Panther II, relatia aprofundanu-se in timpul festivalului de film de la Cannes. Cei doi au spus ""DA"" la primaria Les Baux de Provence, langa Avignon, chiar cu o zi inaintea zilei de nastere a celebrului actor francez. Romanca reprezinta al treilea mariaj pe care Jean Reno il are.

Boruka este considerata de presa franceza drept o actrita de mana a doua. A debutat ca actrita in pelicula Famous (2000). Ulterior a mai avut roluri in K-PAX (2001), Just a Kiss (2002), Death of a Dynasty (2003) si Pink Panter II (2005). In afara de modeling si film, romanca conduce o scoala de yoga, fiind si profesoara in aceasta arta devenita un adevarat mod de viata.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.