Adrian Mutu, atacantul roman de la Fiorentina, aflat in silenzio stampa fata de presa din Romania, dupa "scandalul Gigi Grosu", chelnerul care l-a acuzat ca l-a batut, a declarat pentru "Corriere dello Sport" ca a ales Fiorentina pentru tehnicianul C
Adrian Mutu, atacantul roman de la Fiorentina, aflat in silenzio stampa fata de presa din Romania, dupa "scandalul Gigi Grosu", chelnerul care l-a acuzat ca l-a batut, a declarat pentru "Corriere dello Sport" ca a ales Fiorentina pentru tehnicianul Cesare Prandelli. "Este antrenorul meu preferat si am venit pentru el. Jucatorul preferat este fara indoiala Gheorghe Hagi, golul cel mai frumos din cariera este cel reusit cu Cehia in preliminariile CM 2006, iar cea mai frumoasa femeie este sotia mea Consuelo", a spus Mutu. "Obiectivul nostru ramane salvarea de la retrogradare, iar din sezonul viitor ne vom bate pentru un loc in cupele europene. Cred in proiectul clubului, am crezut din primul minut. Presedintele este ambitios, antrenorul este cel mai bun, iar echipa este competitiva. Vom lupta duminica de duminica sa aratam ca avem valoare", a spus Mutu despre proiectele de viitor. "Briliantul" a explicat ca este in forma buna pentru ca Prandelli il foloseste pe postul care ii convine cel mai mult, cel de atacant stanga. "Ma inteleg bine cu Pasqual pe aceasta parte. Impreuna cu Toni am inscris zece goluri, dar cand vom forma un cuplu puternic vom marca 30 de goluri", a comentat Mutu. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.