Intre 27 noiembrie si 8 decembrie 2006, persoanele de sex feminin care doresc sa lucreze in strainatate in domeniul agricol se pot inscrie in baza de date a Oficiului pentru Migratia Fortei de Munca (OMFM). Inscrierile se fac in Craiova, Buzau,
Intre 27 noiembrie si 8 decembrie 2006, persoanele de sex feminin care doresc sa lucreze in strainatate in domeniul agricol se pot inscrie in baza de date a Oficiului pentru Migratia Fortei de Munca (OMFM). Inscrierile se fac in Craiova, Buzau, Vatra Dornei, Falticeni, precum si la sediul OMFM, in aceasta ultima locatie inscrierile durand pana la data de 15 decembrie 2006.
Persoanele interesate trebuie sa aiba peste 18 ani, dar nu mai mult de 45 de ani si sa se prezinte cu cateva acte, printre care se numara copii dupa actele de identitate, cazier judiciar, certificat de sanatate, copii legalizate ale certificatelor de calificare si ale cartii de munca, doua poze, declaratie notariala din care sa rezulte ca nu beneficiaza de pensie de invaliditate, declaratie notariala din care sa reiasa numarul copiilor minori aflati in intretinere si numele persoanei care ii va avea in grija pe durata desfasurarii contractului, dar si o dovada emisa de primarie, din care sa se desprinda ca parintele solicitant de loc de munca in strainatate a notificat acestora intentia de a lucra in strainatate.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.