Distinctii si medalii: de la creatori de moda la regele Mihai. Organizatorii de evenimente mondene s-au vorbit parca sa ne dea toti intalnire in aceeasi zi. Parc-ar fi fost Joia Mare a petrecerilor si receptiilor, nu altceva! Cea mai tare invitatie insa a venit telefonic din partea Primariei Sectorului 1: ""Haideti, veniti va rugam, o sa fie fun. Vine si Patriarhula€¦""
Daca vine Patriarhul, si mai e si fun pe deasupra, chiar ca nu puteam lipsi de la un asemenea eveniment! Asa se face ca am inceput turul mondenitatilor cu Primaria Sectorului 1. Andrei Ioan Chiliman a inmanat in Sala de Consiliu medalii omagiale principalelor personalitati din Sectorul 1. A avut loc si un dineu de gala, organizat cu ocazia implinirii, in acest an, a 80 de ani de la prima descentralizare, prin lege, a Bucurestiului.
Dar n-a fost deloc fun, fiindca Preasfintia Sa, Patriarhul Teoctist, n-a venit sa-si ridice diploma. Iar delegatul care l-a reprezentat a citit de pe foaie un discurs lung cat o zi de post. De altfel, multi dintre premianti si-au trimis oamenii de incredere pentru a ridica premiile in locul lor. Delegatul primului-ministru a starnit zambete in sala cand a spus ca ""domnul Tariceanu este retinut"". Degeaba a adaugat repede ""retinut de niste probleme"", caci deja o parte dintre invitati radeau pe sub mustati.

DOAR CU BULETINUL. Au fost premiate nu mai putin de 70 de personalitati, printre care Majestatea Sa, Regele Mihai I de Romania, Presedintele Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu, Prefectul Capitalei, Mioara Mantale, edilii celorlalte sectoare din Bucuresti, fostii primari ai Sectorului 1 din perioada postdecembrista, istoricul Neagu Djuvara, capii principalelor culte religioase, rectorii universitatilor si directorii principalelor institutii teatrale din Sectorul 1. Personalitatile de cultura merita premiate doar pentru simplul fapt ca exista. Ceilalti, insa, au fost decorati doar cu buletinul. Adica, pentru simplul fapt ca locuiesc in Sectorul 1.

.PREZENTARE DE MODA. Sirul evenimentelor semnate si haios prezentate a continuat cu o colectiea€¦ de colectie: ""Va asteptam in aceasta seara, incepand cu ora 24:00, mai precis dupa miezul noptii, la un party hot in Clubul Cuando"". Seara dea€¦ dupa miezul noptii a avut drept punct culminant prezentarea de moda cu haine de blana, semnata Flora Nastase. In schimb, licitatia de fete care urma sa aiba loc la Bamboo s-a amanat pentru o data viitoare, deoarece organizatorii doresc sa faca din acest eveniment unul caritabil. Creatiile anului