CCA continua sa-i protejeze pe cei care gresesc atunci cand este "voie", in ciuda declaratiilor amenintatoare facute de insusi presedintele comisiei, Gheorghe Constantin. Astfel, doi dintre "centralii" care au gresit grav in ultimele doua etape au fo
CCA continua sa-i protejeze pe cei care gresesc atunci cand este "voie", in ciuda declaratiilor amenintatoare facute de insusi presedintele comisiei, Gheorghe Constantin. Astfel, doi dintre "centralii" care au gresit grav in ultimele doua etape au fost delegati in acest weekend fara nici cea mai mica jena din partea CCA.
Marius Martis a arbitrat acum doua etape meciul Steaua - FC National, scor 6-0, in care a acordat un gol pentru "militari", al doilea, reusit de Thereau, dupa un fault evident al lui Ov. Petre asupra lui Burca, dar a si inventat un penalty transformat de Radoi pentru 5-0. "Pedeapsa" pe care Costica "Valcea" i-a acordat-o lui Martis a fost delegarea acestuia la partida Gloria Bistrita - Unirea Urziceni, de astazi, din etapa a 17-a a Ligii I. De asemenea, Augustus Constantin (foto), fiul sefului de la CCA, a facut praf meciul "Poli" Timisoara - UTA Arad, cand l-a eliminat eronat pe aradeanul Val. SImion, la semnalizarea unui asistent (faza la care, daca tot a acordat un "rosu", trebuia sa dicteze si penalty pentru "Poli", infractiunea, provocata de un alt jucator, Ad. Rusu, petrecandu-se in careu). La nici o saptamana, Augustus are meci, ce-i drept in Liga a II-a: IS Campia Turzii - Dacia Mioveni (tot la Liga a II-a a primit delegare si al doilea fiu al sefului de la CCA, Florin Constantin, care arbitreaza partida FCM Resita - FC Targoviste). (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.