Procesul de divort dintre Ioana Basescu si Bogdan Marin (Bodo), solistul trupei Proconsul, a fost suspendat la cererea ambelor parti, potrivit unor surse judiciare citate de MEDIAFAX. Potrivit acelorasi surse, procesul a fost suspendat in baza preved
Procesul de divort dintre Ioana Basescu si Bogdan Marin (Bodo), solistul trupei Proconsul, a fost suspendat la cererea ambelor parti, potrivit unor surse judiciare citate de MEDIAFAX. Potrivit acelorasi surse, procesul a fost suspendat in baza prevederilor articolului 242 indice 1 din Codul de procedura civila. Cererea de divort fusese depusa personal de fiica presedintelui in a doua parte a lunii octombrie. In afara de desfacerea casatoriei, Ioana Basescu Marin solicita judecatorilor ca, dupa terminarea divortului, sa revina la numele purtat inainte de casatoria cu Bodo.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.