Instanta Suprema - Plangerea PNL impotriva lui Nastase, respinsa Inalta Curte de Casatie si Justitie a respins ieri plangerea deputatilor PNL care contesta solutia de neincepere a urmaririi penale data de procurori in dosarul fostului presedinte a

Instanta Suprema - Plangerea PNL impotriva lui Nastase, respinsa

Inalta Curte de Casatie si Justitie a respins ieri plangerea deputatilor PNL care contesta solutia de neincepere a urmaririi penale data de procurori in dosarul fostului presedinte al Camerei Deputatilor Adrian Nastase privind perchezitiile caselor sale din Strada Zambaccian si din localitatea Cornu.

Decizia va putea fi atacata cu recurs la completul de noua judecatori al instantei supreme. Deputatul liberal Dragos Ujeniuc a depus, in luna februarie a acestui an, un denunt in care il acuza pe Adrian Nastase de abuz in serviciu. Ujeniuc sustinea ca, in calitate de presedinte al Camerei, Nastase a impiedicat punerea in aplicare a cererii de perchezitie la cele doua locuinte ale sale. Pentru ca procurorii au dispus neinceperea urmaririi penale in acest caz, deputatii liberali au inaintat in luna mai procurorului-sef al Sectiei de Urmarire Penala din Parchetul General o plangere impotriva acestei rezolutii.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.