Fostul director tehnic al Universitatii Craiova, Costica Stefanescu si sotia acestuia, Maria Stefanescu, au fost jefuiti chiar in fata locuintei pe care o construiesc in Bucuresti. Hotii i-au furat fostului jucator al Craiovei-Maxima 200 de milioane
Fostul director tehnic al Universitatii Craiova, Costica Stefanescu si sotia acestuia, Maria Stefanescu, au fost jefuiti chiar in fata locuintei pe care o construiesc in Bucuresti. Hotii i-au furat fostului jucator al Craiovei-Maxima 200 de milioane de lei, 1.000 de euro, bijuterii si o borseta cu acte.

Potrivit unor surse din cadrul Politiei, Costica Stefanescu si-a parcat masina in fata curtii, in sectorul 1 al Capitalei, si a intrat sa stea de vorba cu muncitorii, moment in care hotii au spart geamul autoturismului si au furat geanta Mariei Stefanescu, in care se aflau banii si bijuteriile, precum si o borseta a sotului acesteia, care continea mai multe acte personale ale familiei.

Pina in acest moment, Politia nu a reusit sa-i identifice pe hoti.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.