Cea de-a X-a editie a Congresului National pentru Studenti si Tineri Medici a debutat joi seara la Sala Nicolae Iorga a Palatului Parlamentului. Manifestarea reuneste studenti medicinisti si medici tineri din mai multe centre universitare din tara ca
Cea de-a X-a editie a Congresului National pentru Studenti si Tineri Medici a debutat joi seara la Sala Nicolae Iorga a Palatului Parlamentului. Manifestarea reuneste studenti medicinisti si medici tineri din mai multe centre universitare din tara care au trimis lucrari la sectiunile Stiinte Fundamentale, Stiinte Medicale, Stiinte Chirurgicale si Postere.

In deschidere au luat cuvantul Mircea Cinteza - decanul Facultatii de Medicina, conf. univ. Monica Pop - prorector al UMF, Daniela Bartos - fostul ministru al Sanatatii si academicianul Victor Voicu. Congresul este un eveniment stiintific anual, organizat de Societatea Studentilor in Medicina din Bucuresti si se adreseaza studentilor si medicilor rezidenti care au ocazia sa-si prezinte rezultatele cercetarilor si studiilor clinice intreprinse. Evenimentul vine in intampinarea participantilor sai printr-o serie de lucrari si workshopuri ce trateaza aspecte de ultim moment din medicina romaneasca si internationala. Prezentarea lucrarilor continua astazi in cadrul Facultatii de Medicina Carol Davila, iar maine intre orele 09:00-13:00 are loc festivitatea de premiere si ceremonia de inchidere.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.