Grupul Ultra PRO Computers, specializat in retail IT, a investit intr-o cladire de birouri.

Profiturile obtinute din tranzactiile imobiliare se dovedesc a fi tentante si pentru jucatorii de pe alte piete. Astfel, Ultra PRO Computers a investit cinci milioane de euro in ridicarea unei cladiri de birouri. Imobilul, construit in perioada februarie 2006 - ianuarie 2007, este structurat pe S+P+4 etaje+5 retras. Suprafata totala construita este de circa 3.540 metri patrati, in timp ce utili sint disponibili aproximativ 3.169 mp. Un avantaj il constituie faptul ca este amplasat in zona centrala a Bucurestiului, pe Calea Floreasca, in imediata apropiere a intersectiei cu Bdul Stefan cel Mare, ceea ce face ca imobilul sa fie o locatie potrivita pentru sedii de companii.

Asteptari mari

Specialistii companiei Regatta, agentul ales sa prezinte spre inchiriere cladirea, anticipeaza ca cererea va fi mare. O cladire de asemenea dimensiuni, beneficiind de o locatie centrala, proximitate fata de metrou si facilitati interne deosebite se va inchiria foarte repede", spune Mihaela Raducanu, directorul Departamentului birouri. Oficialii Ultra PRO spun ca nu se vor opri aici.

In ultimii doi-trei ani, domeniul imobiliar a avut cele mai spectaculoase cresteri. In continuare, vom dezvolta afacerea cu calculatoare care ne-a facut celebri, dar vom fi activi si in domeniul imobiliar, in prezent existind si alte proiecte", a declarat Cristian Fughina, presedintele grupului Ultra PRO Computers.

Poveste asemanatoare Recent, Ziarul Financiar" a anuntat ca fondatorii Best Computers intentioneaza sa investeasca banii obtinuti din vinzarea companiei in industria fast-food. Mai precis, intr-o unitate in care se vor face sandvisuri.