Mutu, Ganea Si Becali, urmariti pana-n panzele albe de Bodu. Averea lui Gigi Becali si transferurile lui Adrian Mutu si Ionel Ganea au intrat din nou in atentia sefului ANAF, Sebastian Bodu. Acesta spune ca a cerut unor agentii fiscale din strainatat
Mutu, Ganea Si Becali, urmariti pana-n panzele albe de Bodu. Averea lui Gigi Becali si transferurile lui Adrian Mutu si Ionel Ganea au intrat din nou in atentia sefului ANAF, Sebastian Bodu. Acesta spune ca a cerut unor agentii fiscale din strainatate date despre aceste transferuri.
Bodu a pus iar ochii pe averea lui Gigi Becali si a declarat ieri ca nu i se pare normal ca finantatorul Stelei sa-si sporeasca averea cu 110% intr-un an. ""Gigi Becali a ajuns de la un venit de 400 de milioane de euro la aproape un miliard"", a spus Bodu, aflat la Sibiu cu ocazia campaniei ""S-o facem legal"".
Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) va verifica daca aceasta crestere a averii lui Becali s-a facut legal, cu respectarea legislatiei fiscale. Meciul dintre cei doi se joaca de mai bine de un an, in octombrie 2005 ANAF a pus sechestru asigurator pe averea lui Becali, dar in luna mai 2006 acesta a obtinut in instanta ridicarea sechestrului. Mai mult, Bodu a incercat sa scoata la mezat marca si emblema Stelei, insa Becali a anuntat ca le-a cesionat catre fostul club Steaua, administrat de societatea AFC Steaua, condusa de Viorel Paunescu.

TRANSFERURI. Un alt of al sefului ANAF il reprezinta transferurile unor jucatori vedeta declarate la Fisc la sume cu mult mai mici decat cele reale. Bodu a spus ca a cerut informatii unor agentii fiscale din strainatate, in special din Italia, Spania, Germania, in privinta transferurilor lui Adrian Mutu si Ionel Ganea. Sebastian Bodu a adaugat ca in cazul lui Ionel Ganea este cercetat transferul de la Gloria Bistrita la VFB Stuttgart, in urma caruia clubul roman a incasat suma de 600.000 de dolari, desi o firma din Olanda si-a trecut in cont 2 milioane de dolari. Evaziune


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.