Un parc zoologic, cu o suprafata de sapte ori mai mare decat actuala Gradina Zoo de la Baneasa, va fi amenajat langa Lacul Morii, dupa ce consilierii municipali vor adopta o hotarare in acest sens. Documentatia pentru intabularea terenului in suprafa
Un parc zoologic, cu o suprafata de sapte ori mai mare decat actuala Gradina Zoo de la Baneasa, va fi amenajat langa Lacul Morii, dupa ce consilierii municipali vor adopta o hotarare in acest sens. Documentatia pentru intabularea terenului in suprafata de 42 de hectare se afla in lucru, ca si proiectul hotararii de consiliu ce prevede infiintarea viitorului parc. Ulterior aprobarii actului administrativ, va fi realizata documentatia pentru studiul de fezabilitate, apoi organizarea licitatiilor. Conducerea actualei Gradini Zoologice are in vedere achizitionarea de animale pentru popularea viitorului parc zoo, care vor beneficia de mai mult spatiu fata de cele de la Baneasa. (M. S.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.