Adriela si Smiley, cea mai bine cotata pereche de la ""Dansez pentru tine"" Adriela si Smiley au inceput cu stangul concursul ""Dansez pentru tine"", fiind prima pereche condamnata la duel. Insa, contrar legilor lui Murphy, ""ceva ce incepe rau

Adriela si Smiley, cea mai bine cotata pereche de la ""Dansez pentru tine""

Adriela si Smiley au inceput cu stangul concursul ""Dansez pentru tine"", fiind prima pereche condamnata la duel. Insa, contrar legilor lui Murphy, ""ceva ce incepe rau se va termina si mai rau"", cei doi nu doar ca au reusit sa depaseasca acel moment dificil, ba chiar au urcat pe primul loc imediat dupa duel. ""Faptul ca am intrat la duel a fost o greseala din partea noastra, dar apoi ne-am revenit. Am muncit foarte mult si iata ca am ajuns in finala. Trebuie sa recunosc ca ne-a impulsionat si duelul, mai ales ca a fost in prima editie, ne-a facut sa muncim si mai mult si sa ne urmarim visul. A fost o dovada ca din print poti sa devii cersetor si din cersetor poti sa ajungi print"", ne-a spus Smiley.

DE 10. De la emisiune la emisiune, prestatia lor pe ringul de dans s-a imbunatatit, astfel ca notele de zece primite de la un juriu extrem de exigent n-au fost o surpriza pentru nimeni. ""Ne-am simtit increzatori in noi si foarte bucurosi dupa prima nota maxima. Ne-a ajutat foarte mult faptul ca ne-au sunat multi sa ne felicite, sa ne spuna ca au plans de bucurie, ca au aplaudat, ca au dansat. E foarte important sa stii ca ai putut sa bucuri oamenii. Asa ca am muncit si mai mult ca sa putem sa-i mai bucuram o data si in urmatoarea editie si uite-asa am luat note de zece in doua editii consecutive"", ne-a povestit membrul trupei Simplu.

EXPERIENTA. Adriela marturiseste ca aceasta experienta i-a fost foarte benefica: ""Totul e posibil pana la urma. Au fost momente cand am spus «nu pot», dar am aflat ca prin munca si ambitie se poate orice. Am invatat ca trebuie sa exprimi bucuria si placerea de a dansa, chiar daca in spatele pasilor exista concentrare, emotie, griji, dar publicul nu trebuie sa vada acest lucru, trebuie sa-l bucuri cu dansul tau"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.