NEROSTITE. Coma revine dupa aproape cinci ani de absenta cu un nou material intitulat ""Nerostitele"". Albumul va fi lansat pe piata la 30 noiembrie, in Fire Club. Pana atunci, trupetii va invita la 26 noiembrie, in Green Hours, de la ora 17:00, la u
NEROSTITE. Coma revine dupa aproape cinci ani de absenta cu un nou material intitulat ""Nerostitele"". Albumul va fi lansat pe piata la 30 noiembrie, in Fire Club. Pana atunci, trupetii va invita la 26 noiembrie, in Green Hours, de la ora 17:00, la un listening party: auditia albumului in premiera si proiectia integrala a acestuia intr-un concept inedit pentru Romania. (R.G.)

PUNK FESTIVAL. O noapte de punk 100% romanesc in Underworld, de la ora 17:00. Consumatorii de gen ii vor putea asculta live pe Buzz, Cobe, Protex, Sport Sangeros III, Dance Trauma, Niste Baieti, urmand ca E.M.I.L. (foto) si Z.O.B. sa incheie petrecerea din Casa de Cultura a Studentilor (Preoteasa) intr-un mare fel. For punkers: be there! (R.G.)

SUNRISE. Dupa un sezon exploziv in Ibiza, soundul Cocoon este readus in Kristal Glam Club maine seara de insusi creatorul sau: legenda techno Sven Vath, in cadrul unui eveniment Sunrise. Warm-up-ul va fi asigurat de Sebo. Dress-code: Orange. Intrarea este 40 RON, pana la 23:59, si 50 RON, dupa 12:00. (R.G.)

ANIVERSARE. Maine seara, clubul Renaissance din Arad implineste patru ani de party-uri ce au lasat in urma multe nopti albe. Cu aceasta ocazie, ProFM a pus la cale o megapetrecere, unde isi va aduce ""artileria grea""! George Vintila, MC-ul evenimentului, va fi responsabil cu ""mentinerea spiritelor incinse"", iar beat-urile de cea mai buna calitate vor fi furnizate de DJ GreeG si de DJ Ivan! (R.G.)

YELLOW. Adi Manolovici va sustine in aceasta seara, incepand cu ora 21:00, in Yellow Club, un concert prilejuit de lansarea albumului SEVEN. ""Acest album este proiectia lumii de dincolo prin usa sufletului"", spune chitaristul. Tot in Yellow Club, dar maine seara, Alexandrina, talentata moldoveanca venita de peste Prut, interpreta a melodiei ""Fata merge pe jos"", va fi pe scena de la ora 21:00. La Keyboards va fi acompaniata de Peter Sarosi. (A.T.)

LA LONDRA. In aceasta seara, DJ Adrian Eftimie mai bifeaza o lovitura, mixand in studioul BBC Radio 1 UK in cadrul unui show de exceptie: Ministry of Sound. Alaturi ii va fi Gavyn Mitchell, dj-ul resident Ministry of Sound London. Dupa show, cu platanele si mixurile din dotare, Eftimie va pune muzica inntr-unul din cele mai tari cluburi din lume: Turnmills - The Gallery. (R.G.)

TRALALA. In aceasta noapte, la White House - Amsterdam Caf... va avea loc un nou event marca Tralala. Line up: Bully, Az si Fist Funk. Ritmuri druma€™n base asortate cu proiectii TV Crash. Intrarea la event este 15 RON. Petrecerea continua maine noapte cu mini sessions Rokolectiv: Cosmiq Microbiq, the model, elektro.kasnice si dj Koze. Stefan Kozalla aka Dj Koze vine tocmai din Hamburg si a pregatit clubberilor bucuresteni un set micro-house, electro si mini-disco. (M.N)

MARTIN. Maine noapte, la clubul Studio Martin vor rasuna ritmuri progressive si goa/psytrance. Live act cu ATMA si Mindstorm si Djseturi marca: Styx (Germany), Doctor Spook (Usa), Chaikovski (Germany) si Latam (Bucuresti). Intrarea: 20 RON pana la ora 00:00 si 30 RON dupa ora 00:00. (M.N.)

HELL. Piesa ""Hell"" a Lolitei Pelle, in regia tinerei Chris Simion, care a avut premiera la 21 noiembrie, la Laptaria Enache, o veti putea revedea si marti, 28 noiembrie, in acelasi loc. Piesa reda iluzia unei iubiri sincere intre Hell si Andrea. Slabiciunea, neputinta si opulenta ii determina sa aleaga un destin gresit. Nepasarea lor fata de viata si atentia pe care o acorda lucrurilor superficiale ii duce spre esec. (M.Z.)

SOFA SURFERS. Maine noapte, de la orele 23:00, in Club Eclipse va avea loc un experiment cinematografico-muzical inedit: proiectul filmografic semnat Timo Novotny, Life in Loops, va fi ""mixat"" cu muzica trupei Sofa Surfers (foto). Evenimentul, organizat de Fundatia Culturala Phoenix si Asociatia ORICUM, este o premiera pentru publicul bucurestean. Pusi la egaliate cu trupe precum Portishead, Massive Attack sau Lamb, Sofa Surfers vin la Bucuresti in formatie completa si vor incanta publicul cu un set care imbina in mod armonios ritmuri electronice, hip/trip hop, dub si reggae. Intrarea la acest eveniment este 15 RON. (M.N.) & MORE


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.