Imediat dupa meciul cu Dinamo Kiev, in urma caruia au obtinut calificarea in 16-imile de finala ale Cupei UEFA, stelistii au afirmat ca spera sa ajunga in finala acestei competitii si, astfel, sa depaseasca performanta din sezonul trecut, atunci c
Imediat dupa meciul cu Dinamo Kiev, in urma caruia au obtinut calificarea in 16-imile de finala ale Cupei UEFA, stelistii au afirmat ca spera sa ajunga in finala acestei competitii si, astfel, sa depaseasca performanta din sezonul trecut, atunci cand au acces pana in semifinale. Conform regulamentului UEFA, Steaua va juca in 16-mile de finala ale Cupei UEFA (primul meci pe teren propriu) cu una dintre echipele clasate pe locul 2 in cele opt grupe.
Capitanul Mirel Radoi a declarat ca isi doreste chiar ca Steaua sa castige finala Cupei UEFA in acest sezon. "Ma bucur de doua ori, in primul rand pentru ca am debutat si eu in Liga Campionilor si in al doilea rand ca am reusit sa mergem mai departe. Ma bucur pentru acesti suporteri minunati care au fost alaturi de noi mai mult de 90 de minute. Ma bucur ca in aceasta seara am stiut sa suferim, pentru ca a fost un meci foarte greu. In continuare va fi din ce in ce mai greu pentru ca in acest an sunt echipe mult mai bune in Cupa UEFA, insa dorim sa depasim performanta de anul trecut si chiar sa castigam finala", a spus Radoi.
Acesta a precizat ca spera ca Steaua sa redevina echipa puternica din sezonul trecut al cupelor europene. "In iarna, colegii mei se vor odihni, pentru ca eu m-am odihnit destul trei luni si jumatate, iar in primavara sper ca echipa sa redevina cea care a fost anul trecut si acum doi ani, adica o formatie de top din Europa", a mai spus Radoi.
Banel Nicolita a declarat ca stelistilor le-a revenit zambetul dupa acest meci. "Ne-a revenit zambetul dupa aceasta calificare in Cupa UEFA. Sper sa facem o surpriza mai placuta decat anul trecut. Ne dorim finala, dar vom vedea. Pentru moment, obiectivul este indeplinit si vom incerca sa ajungem cat mai departe", a comentat Nicolita. Dorin Goian a apreciat ca meciurile din Liga Campionilor au fost adevarate experiente pentru Steaua. "Sper ca in Cupa UEFA sa facem o figura cel putin la fel de frumoasa ca in sezonul trecut. S-a vazut ca Dinamo Kiev a venit la victorie si este important ca am obtinut acest egal. Sa dea Dumnezeu sa intram la anul iar in Liga Campionilor si vom aborda altfel meciurile", a spus Goian. Sorin Paraschiv a spus ca Dinamo Kiev a jucat mult mai bine decat la meciul tur. "A fost un meci diferit fata de cel de la Kiev. Din fericire am egalat si mergem la Lyon calificati. Vom avea in Cupa UEFA un obiectiv mai indraznet ca anul trecut, sa speram finala", a mentionat Paraschiv.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.