Tehnicianul ploiestean joaca alaturi de Ionut Iftimoaie si alti pugilisti romani in filmul biografic „Primo Carnera".

Succesul obtinut de Leonard Doroftei in boxul profesionist l-a propulsat pe primul sau antrenor in lumea show-biz-ului. Titi Tudor, conoscut ca Titi „Prosop" datorita obiceiului sau de a-si exterioriza emotiile din timpul unui meci rontaind bumbac, a fost cooptat alaturi de fostul luptator de K1 si alti pugilisti pentru distributia filmului „Primo Carnera". Pelicula este o coproductie romano-italiana, regizata de Enzo Martinelli, scenele fiind turnate la Sighisoara, Sibiu si la Buftea. Tehnicianul ploiestean a primit rolul lui Tony Polazzolo, antrenorul pugilistului Jack Sharkey, personaj care va fi interpretat de Ionut Iftimoaie. Intr-una dintre scene apare un alt luptator de K1, Daniel Ghita, roluri episodice avind si alti boxeri autohtoni.

„No, Titi, no mangiare prosopo!"

„Am fost contactat de Enzo Martinelli in luna septembrie si, dupa ce am aflat ca voi juca un rol de antrenor, am fost de acord. M-am descurcat la filmari, deoarece am facut un lucru cu care sint obisnuit. Singura diferenta o reprezinta faptul ca in film nu pot rontai prosoape, asa cum o fac la meciurile adevarate. Regizorul aflase de acest obicei al meu si mi-a spus clar: «No, Titi, no mangiare prosopo!»", a declarat Titi Tudor.

Carnera, un pugilist cu greutate

Filmul prezinta viata sportiva a pugilistului Primo Carnera si se concentreaza asupra partidei cu Sharkey, din 1933, in urma careia italianul devine campion mondial la categoria grea, titlu pe care avea sa il piarda un an mai tirziu. Nascut in Italia, acesta a emigrat la virsta de 24 de ani in SUA. Gratie alurii sale impresionante, 2.01 m, si a stilului din ring a fost unul dintre cei mai populari campioni ai greilor. La micul-dejun, omleta sa era compusa din 14 oua si o jumatate de kilogram de sunca, la care se adaugau 20 de sandvisuri, doi litri de lapte si baxuri de sucuri de portocale.