""Celestial"" este cel mai nou album al celor sase protagonisti din telenovela ""Rebelde"". Anahi, Cristian Chávez, Dulce María, Christopher Uckermann, Mayte Perroni, Alfonso Herrera. Acestea sunt numelor celor sase tineri care
""Celestial"" este cel mai nou album al celor sase protagonisti din telenovela ""Rebelde"". Anahi, Cristian Chávez, Dulce María, Christopher Uckermann, Mayte Perroni, Alfonso Herrera. Acestea sunt numelor celor sase tineri care au isterizat o lume intreaga. Serialul ""Rebelde"" s-a bucurat de audiente mari in toate tarile unde a fost difuzat, iar formatia RBD face furori pe unde se duce.
Nici in Romania serialul si, implicit, formatia nu duce lipsa de fani. Dimpotriva. Pe site-ul oficial al trupei www.grupo-rbd.com scrie negru pe alb ca in tara noastra exista nu mai putin de sapte fancluburi (dintre care doua numai in Satu Mare).
Asa ca nu este de mirare ca editia speciala ""Rebelde, povestea unui succes"" s-a epuizat in numai doua zile de la aparitia pe piata, editorii fiind nevoiti sa suplimenteze tirajul.

ALBUM NOU. Vineri, 24 noiembrie, se lanseaza in Mexic un nou album RBD - ""Celestial"". CD-ul, cel de-al treilea al formatiei si, totodata, cel mai asteptat, contine 13 piese, printre care melodiile ""Ser o Parecer"", ""Dame"" si ""Besame sin Miedo"".

TURNEU. Trupa planuieste pentru anul viitor un nou turneu de promovare. Tarile vizate sunt Bolivia, Brazilia, Canada, Paraguay, Japonia, Franta, Germania, Hong Kong, Italia, Nicaragua, Honduras. La un moment dat, se zvonea ca si Romania va fi trecuta pe lista tarilor in care Anahi, Cristian, Dulce María, Christopher, Mayte si Alfonso vor concerta. Alfonso Herrera a fost cel care a anuntat ca trupa ar putea veni in tara noastra la incheierea turneului ""Generacion RBD 2006"". News


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.