Ieri, la Ministerul Afacerilor Externe, a avut loc vernisajul expozitiei "Colonia Rasa-Plansa" a unui grup de artisti romani si straini, coordonati de Ion Barbu. Expozitia face parte din mai amplul proiect "Petrila, Periferia Culturala Europeana". Ve
Ieri, la Ministerul Afacerilor Externe, a avut loc vernisajul expozitiei "Colonia Rasa-Plansa" a unui grup de artisti romani si straini, coordonati de Ion Barbu. Expozitia face parte din mai amplul proiect "Petrila, Periferia Culturala Europeana". Versiunea tiparita a expozitiei este volumul cu acelasi nume, care va fi lansat vineri, 24 noiembrie, orele 14, la standul Editurii Polirom, de la Targul Gaudeamus. "Colonia Rasa-Plansa" este, de fapt, colonia Bratianu (fosta Gheorghe Gheorghiu-Dej), o veche colonie minereasca construita pe vremea imparatesei Maria Tereza si care s-a pastrat in datele ei arhitectonice initiale. O seama de mari artisti din toata lumea au participat la acest proiect, impodobind virtual prin ilustratie de poezie si umor zidurile batranelor case.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.