Cu doua egaluri din doua jocuri disputate pana acum, Rapidul este obligat diseara sa castige pentru a ramane in cursa pentru primavara europeana. Calculele hartiei arata ca si cu un rezultat de egalitate sau cu o infrangere, echipa lui Razvan Lucescu
Cu doua egaluri din doua jocuri disputate pana acum, Rapidul este obligat diseara sa castige pentru a ramane in cursa pentru primavara europeana. Calculele hartiei arata ca si cu un rezultat de egalitate sau cu o infrangere, echipa lui Razvan Lucescu mai are sanse, insa trebuie sa se impuna in ultimul joc, pe terenul lui Panathinaikos si apoi sa astepte jocul rezultatelor din ultima runda, cand sta. De aceea, ca si Steaua, giulestenii trebuie sa profite de avantajul terenului propriu si de posibilitatea de a avea soarta in propriile maini si sa castige. Intalnirea este una inedita si pentru ca Razvan Lucescu va intalni un alt antrenor tanar cu un tata celebru in fotbalul european, Dusan Uhrin fiind fiul tehnicianului cu acelasi nume care a condus de pe banca nationala ceha pana in finala Euro 2006.
Razvan Lucescu a contrazis ieri ideea ca intalnirea cu Mlada ar fi hotaratoare pentru calificare. "Nu este un meci decisiv, pentru ca nu e ultimul, al patrulea va fi decisiv, dar ne dorim mult sa castigam pentru ca o victorie ne-ar aduce mai aproape de calificare", a apreciat antrenorul Rapidului. Acesta a vorbit si despre adversari: "Mlada este o echipa care vine dintr-un fotbal puternic, cu numeroase succese, un fotbal bazat pe forta si disciplinat. Poate ca nu sunt atat de tehnici ca jucatorii romani, dar cu siguranta va fi un adversar dificil", a spus Lucescu, informand ca nu stie inca daca il va putea recupera pe Costin Lazar pentru meciul de azi. Lucescu jr. era optimist si a descris varianta ideala de meci: "Suntem intr-un moment bun, in care jucam bine, reusim sa castigam, ne cream multe situatii, unori marcam mai mult, alteori mai putin. Maine va fi foarte important sa marcam de la primele ocazii, ca sa ne usuram sarcina, pentru ca pe urma vom sti sa gestionam rezultatul si sa castigam".
Dusan Uhrin s-a declarat optimist ieri, la sosirea Mladei la Bucuresti. "Rapid si Mlada practica acelasi fotbal. Va fi un meci strans si interesant. Vom juca la victorie de la inceput. Am venit sa luam puncte. Ii respectam pe cei de la Rapid, dar nu ne temem de ei, am venit sa castigam. Am trecut de Marseille (n.r. in turul intai al Cupei UEFA), nu avem de ce sa ne temem de Rapid", a spus Uhrin junior. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.