Rapid joaca atazi, de la ora 20.15 (Antena 1), al treilea meci din grupele Cupei UEFA, contra Mladei Boleslav.

Dupa doua remize - cu Paris Saint Germain si cu Hapoel Tel Aviv - care au ingustat drumul Rapidului spre a doua primavara europeana consecutiva in Cupa UEFA, meciul de astazi, contra Mladei Boleslav, va da masura sanselor giulestenilor de a parasi faza grupelor. Fara a fi decisiva, confruntarea in premiera cu o echipa ceha a elevilor lui Razvan Lucescu - „nu stim prea multe despre aceasta formatie", spunea capitanul Vasile Maftei - suplimenteaza insa tensiunea asupra jucatorilor, dupa ce anul trecut giulestenii au reusit, prin atingerea sferturilor de finala, cea mai importanta performanta din istoria clubului. „Lumea asteapta multe de la noi dupa performantele de anul trecut, iar, personal, mi-as dori sa ajung in finala Cupei UEFA", pluseaza fundasul Vasile Maftei.

Karamian pune presiune pe Copos

Odihnit in ultimul meci din campionat, cind a fost inlocuit de Danut Perja pe extrema, armeanul Artiom Karamian ar putea numara pe degete meciurile pe care le mai are de jucat la Rapid. In razboiul psihologic cu patronul George Copos privind prelungirea contractului scadent peste o luna, jucatorul international a luat un usor avantaj, dupa ce s-a intilnit cu presedintele lui Dinamo Kiev, Igor Surkis, discutind despre un eventual transfer din postura de jucator liber de contract. „Domnul Surkis nu va lua niciodata un jucator liber de la Rapid", a contracarat Copos, bazindu-se pe un „gentlemen’s agreement" avut cu oficialul ucrainean, dupa ce Tiberiu Ghioane a fost transferat la Dinamo Kiev fara acordul clubului giulestean. Totusi, Copos a recunoscut abilitatea armeanului. „Armenii sint niste buni negociatori, dar eu sper sa il inving", a declarat fostul vicepremier inaintea partidei de astazi.

Si cehii au un fiu de antrenor celebru

Lotul cehilor a aterizat ieri, in jurul prinzului, pe Aeroportul Baneasa. Tot ieri, de la ora 19.00, formatia antrenata de Dusan Uhrin jr., fiul antrenorului ceh cu acelasi nume, care a condus nationala Republicii Cehia pina in finala Campionatului European din 1996, a avut antrenamentul oficial pe stadionul Giulesti.