Necazurile celebre pot afecta grav echilibrul social

Ditamai fata prezidentiala a decis sa se desparta de ditamai ginerele prezidential. Fireste, nimic nu se poate intampla altfel decat pe fondul uneia dintre numeroasele despartiri si impacari ale cuplului Bahmuteanu-Prigoana. Chestiune care ma ingrijoreaza la maximum din punct de vedere social. Ar trebui nascocite niste reguli de preventie a socurilor din dragoste, caci cred sincer ca cei doi nu au cum, la modul obiectiv, sa mai stea de-acuma bine cu nervii: azi ma vrei, maine nu, azi ti-am dat un inel, maine ti l-am luat... De pilda, dl Prigoana poate fi afectat la un moment dat din pricina ca are parte numai de iubiri in transe nabadaioase si nestatornice. Iar asta ii poate afecta activitatea. N-am vrea sa zaca gunoiul pe strazi doar pentru ca patronul plange cu lacrimi de crocodil si si-a pierdut abilitatile manageriale din cauza de amor zdruncinat. Apoi, daca dna Adriana e suparata, ea nu mai poate acorda atentia cuvenita treburilor din redactia revistei pe care o conduce. Asta poate duce la nazbatii aparute in presa, pe care oamenii sa le si creada. Iata deci cum se poate destabiliza intregul curs al vietii sociale din cauza cutremurului Bahmuteanau-Prigoana.

VAI-VAI! Fireste, nu mai putin important este divortul dintre Bodo si Ioana Basescu. Dupa ce ca e la ei acasa, trebuie musai sa fie si in ziare si la stiri. Cum sa ratezi asa o stire?! La fel de inadmisibil ar fi si s-o lasi in pace pe Andreea Marin, sa-si vada la ea acasa de fericirea sau nefericirea cu Banica al ei sau sa n-o mai chestionam pe Medeleanu ca de ce nu se mai vrea cu sotul de la Taxi. Ca s-ar putea sa si aflam si, uimitor!, sa constatam ca nu ne pasa.

Citeste si:

BUBOI. In fine, pentru linistea mea personala in ce priveste interesul fata de cuplurile publice, tin sa atrag atentia Romaniei ca avem o problema. O cheama Andreea Esca. Efectiv nu pot sa cred ca femeia asta poate fi fericita de-adevaratelea. Ceva sigur trebuie sa puta. Si cand presa o sa sparga buboiul, sa vezi atunci ca nici la integrare n-o sa ne mai stea capul. Pentru ca, nu-i asa?, iata ocazia sa dansam in delir pe fericirea distrusa a inca unei vedete publice. Si neaparat trebuie sa ne intereseze.

Pai cum mai dormea bunica aseara daca nu afla ea de biata Ioana si de saracul Bodo, care s-au ratacit pe drum... tz-tz-tz

ANUSKA