Tratat de gestica pe intelesul tuturor Cartea Gesturilor, precedentul volum semnat Petter Collet, a fost un adevarat boom editorial in Romania. Acum, el revine cu un alt volum, ""Cartea gesturilor europene"". Conceputa sub forma unui mic trata
Tratat de gestica
pe intelesul tuturor


Cartea Gesturilor, precedentul volum semnat Petter Collet, a fost un adevarat boom editorial in Romania. Acum, el revine cu un alt volum, ""Cartea gesturilor europene"". Conceputa sub forma unui mic tratat de gestica pe intelesul tuturor, cartea lui Collett invita cititorul la o plimbare pe cararile Europei, oferindu-i detalii savuroase despre comportamentul locuitorilor de pe rafinatul continent. De la modul in care acestia se adreseaza unii altora, de la semnele, gesturile si mimica lor, pana la o adevarata mini-istorie a atitudinilor si mentalitatilor europene. Avand in centru eternele conflicte de idei dintre locuitorii Europei, micile si tacitele confruntari dintre acestia, cartea realizeaza o paralela intre diferite natii, in functie de trasaturile lor definitorii: interesul manifestat de acestea fata de propria igiena, umorul si modurile sale de exprimare, formulele de adresare, dar si invectivele, rolul pe care punctualitatea si conversatia il au in vietile lor, comportamentul la volan, superstitiile etc.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.