Ultima etapa a turului Ligii 1 debuteaza azi cu doua meciuri. Cu incepere de la ora 14:00, la Bistrita, Gloria va intalni Unirea Urziceni. Cea de-a doua partida, care va incepe la ora 18:00, va pune fata in fata echipa lui Ionut Popa (foto), Politehn
Ultima etapa a turului Ligii 1 debuteaza azi cu doua meciuri. Cu incepere de la ora 14:00, la Bistrita, Gloria va intalni Unirea Urziceni. Cea de-a doua partida, care va incepe la ora 18:00, va pune fata in fata echipa lui Ionut Popa (foto), Politehnica Iasi, si Otelul Galati. Ca de obicei, Popa si iesenii continua sa se planga de accidentari. Celelalte partide ale etapei cu numarul 17 vor avea loc maine si poimaine.

Costica Stefanescu a fost jefuit pe o strada din Bucuresti
Fostul antrenor si jucator al Universitatii Craiova, Costica Stefanescu, si sotia acestuia, Maria, au fost jefuiti in Bucuresti, persoane necunoscute furand din masina lor 200 de milioane de lei vechi, 1.000 de euro, bijuterii si documente personale.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.