Cu prilejul Zilei Nationale a Romaniei, Ministerul Apararii Nationale a inceput pregatirile pentru organizarea unei parade militare la Arcul de Triumf din Bucuresti. Militari apartinand categoriilor de forte ale Armatei Romaniei, Ministerului Adminis
Cu prilejul Zilei Nationale a Romaniei, Ministerul Apararii Nationale a inceput pregatirile pentru organizarea unei parade militare la Arcul de Triumf din Bucuresti. Militari apartinand categoriilor de forte ale Armatei Romaniei, Ministerului Administratiei si Internelor si Serviciului Roman de Informatii desfasoara, in aceste zile, repetitii pentru pregatirea paradei militare care va avea loc in Pia?a Arcului de Triumf din Bucuresti, pe data de 1 Decembrie.
Mai multe amanunte despre organizarea acestui eveniment ne-a oferit colonelul Nezir Gelaledin, purtatorul de cuvant al Ministerului Apararii.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.