""Deseori spuneti: «Am sa dau, dar numai acelora care merita». Pomii din livezile voastre nu spun, insa, astfel si nici turmele din imasuri. Ele dau pentru ca sa poata trai, fiindca a pastra inseamna a pieri"", spunea Kahlil Gib
""Deseori spuneti: «Am sa dau, dar numai acelora care merita». Pomii din livezile voastre nu spun, insa, astfel si nici turmele din imasuri. Ele dau pentru ca sa poata trai, fiindca a pastra inseamna a pieri"", spunea Kahlil Gibran.
Ducu Bertzi, Marius Batu si Maria Gheorghiu au inteles ca trebuie sa dai pentru a nu pieri. Si au dat, slava Domnului! Dovada: ganditi-va cate cantece ne-au daruit!
Saptamana trecuta, cei trei folkisti au sustinut un concert intr-o mansarda de pizzerie din Sighisoara (Jo se numeste) pentru a ajuta o tanara de 26 de ani - Sabina Gall - sa stranga banii necesari unei operatii in Germania. S-au adunat 1.000 de euro la spectacolul caritabil, familia avand nevoie de inca 15.000 de euro.
Daca aveti posibilitatea, puteti dona o suma (cat de mica, tot conteaza) la BCR, sucursala Sighisoara, in lei: RO 27RNCB 0191015728760001 si in euro: RO 97 RNCB 0191015728760002. Acest concert umanitar a avut loc datorita jurnalistilor din Sighisoara, care i-au intins o mana de ajutor citadinei lor.

.COARDA SUFLETULUI. Sabina sufera de distonie euromusculara generalizata si torticolis spasmotic. Asa da, ziaristi, asa da, folkisti! Si-au unit fortele intru ajutorarea unei tinere a carei vieti depinde de strangerea a 42.000 de euro. Familia si-a vandut proprietati, a fost sprijinita financiar de prieteni si a reusit sa adune 26.000 de euro.
Sabina n-a ratat Caravana din Dragoste! Prin intermediul lui Mircea Radu le-a multumit parintilor pentru ca nu se dau batuti si lupta in continuare ca ea sa aiba o viata normala. In pizzeria lui Jo din Sighisoara, chiar in seara concertului umanitar, s-a vizionat inregistrarea emisiunii in care Sabina le oferea telespectatorilor povestea ei tragica, in speranta ca mai exista romani care stiu sa daruiasca si nu se sfiesc sa-si ajute semenii.
Ducu Bertzi a demonstrat inca o data ca omul cu chitara poate sa vindece sufletul (sau chiar mai mult de atat). La 7 noiembrie, emisiunea lui de la Radio Romania - ""Omul cu chitara"" - a implinit noua ani. Va puteti intalni cu Ducu, precum si cu Mihai Popescu - colegul sau de pupitru - , la standul 60, unde Societatea Romana de Radiodifuziune si-a facut tabara! Nominalizatii la FTV Fashion Awards


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.