"" Cu un album dulce-dulce: ""The Sweet Escape"" Pentru noul album ""The Sweet Escape"", Gwen Stefani a lucrat cu nume sonore din showbiz-ul londonez si american, insa surpriza o reprezinta aparitia pianistului Tim Rice-Oxley (Keane). Noul

""

Cu un album dulce-dulce: ""The Sweet Escape""

Pentru noul album ""The Sweet Escape"", Gwen Stefani a lucrat cu nume sonore din showbiz-ul londonez si american, insa surpriza o reprezinta aparitia pianistului Tim Rice-Oxley (Keane). Noul produs, a carui lansare a fost amanata, intrucat Gwen a nascut un baietel anul trecut si si-a indeplinit indatoririle de mamica, este realizat in colaborare cu artisti si producatori de top precum Pharell Williams, Akon sau compozitorul lui Beyonce, Swizz Beatz, Tony Kanal, Nelle Hooper, Sean Garrett, Dave Stewart.

MAI ALTFEL. ""Acest album este cu totul diferit fata de ce am produs pana acum. Am inceput sa lucrez la el inca de anul trecut, inainte de nasterea baietelului meu Kingstyon, insa am adus note noi, suave. Este un produs modern, cu un sound mai dance... nu foarte retro"", marturiseste Stefani. Pharell Williams si-a demonstrat talentul in piesa ""Wind It Up"", care va fi, de altfel, si primul extras pe single, iar Rice-Oxley a facut din cateva piese o adevarata opera de arta. Videoclipul piesei ""Wind It Up"" este regizat de Sophie Muller, colaborator vechi al artistei. Dar ramane sa ne convingem la 4 decembrie, cand albumul va aparea pe piata. Gwen va lansa si un DVD, care va contine filmari din turneul Harajuku Lovers Live (concerte sustinute in orasul natal al artistei - Anaheim, California), iar in aprilie 2007, Gwen va incepe un turneu in SUA.

FLASH NEWS


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.