Actrita americana Angelina Jolie s-a infuriat dupa ce a aflat ca Jennifer Aniston, fosta sotie a lui Brad Pitt, actualul ei partener de viata, i-a invitat pe parintii actorului la ea acasa pentru cina de Ziua Recunostintei. Starul din "Tomb Raider" e
Actrita americana Angelina Jolie s-a infuriat dupa ce a aflat ca Jennifer Aniston, fosta sotie a lui Brad Pitt, actualul ei partener de viata, i-a invitat pe parintii actorului la ea acasa pentru cina de Ziua Recunostintei. Starul din "Tomb Raider" este furioasa din cauza relatiilor apropiate dintre parintii iubitului ei si fosta sotie a acestuia. Angelina, in varsta de 31 de ani, a acuzat-o pe vedeta serialului de televiziune "Prietenii tai" ca "isi baga nasul in chestii de familie" care nu o privesc, informeaza celebritywonder.com, citat de Mediafax. "Este suparata pentru ca femeia care practic ii este soacra continua sa le vada cu fosta sotie a lui Brad", a spus o sursa apropiata cuplului revistei Britain's Star.
Conform aceleiasi surse, Angelina este atat de suparata incat a anulat o cina la care ii invitase pe parintii lui Brad, Jane si Bill, care urma sa aiba loc in preajma Craciunului.
Se pare ca parintii lui Pitt au vizitat-o pe Aniston in timp ce actorul si iubita sa se aflau in India impreuna cu cei trei copii ai lor, Maddox, in varsta de 5 ani, Zahara, in varsta de 22 de luni, si Shiloh, in varsta de sase luni, pentru a filmarile la drama "A Mighty Heart".
De altfel, relatia lui Brad Pitt cu Angelina Jolie a dus la instalarea unei raceli intre actor si mama lui, pentru ca aceasta inca o place pe fosta lui sotie, Jennifer Aniston. Brad Pitt si Jennifer Aniston s-au despartit in ianuarie 2005, dupa ce au aparut zvonuri ca intre chipesul actor si Angelina Jolie s-a infiripat o idila, pe platourile de filmare la "Dl si dna Smith". Divortul celor doi s-a finalizat in octombrie 2005. Jennifer a recunoscut insa ulterior ca o parte din sufletul ei il va iubi intotdeauna pe Brad. "Au fost sapte ani intensi si a fost o relatie complicata si frumoasa", a spus Aniston, adaugand ca spera ca, in viitor, ea si Brad sa fie din nou prieteni. (D.M.V.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.