Grupul finlandez Rautaruukki va investi 35 de milioane de euro pentru a construi in localitatea Joita, judetul Giurgiu, o fabrica de profile din otel si panouri tip sandwich pentru constructii, care va incepe productia in toamna anului viitor. Lucrar
Grupul finlandez Rautaruukki va investi 35 de milioane de euro pentru a construi in localitatea Joita, judetul Giurgiu, o fabrica de profile din otel si panouri tip sandwich pentru constructii, care va incepe productia in toamna anului viitor. Lucrarile de constructie vor incepe luna viitoare, a aratat compania intr-un comunicat. Productia de profile din otel va incepe in toamna anului viitor, iar cea de panouri in primavara anului 2008. Aceasta este prima fabrica a companiei finlandeze in Romania si prima unitate a Rautaruukki. Proiectul face parte dintr-un program de investitii de 50 de milioane de euro, avand ca destinatie Romania si Ucraina. Grupul este prezent in 24 de state, unde are peste 12.000 angajati. (G.R.P.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.