Un fotbalist roman in vizita la un superstar brazilian. Eugen Trica a intrat in istoria fotbalului bulgaresc, fiind declarat cel mai bun marcator strain de pana acum. Marti, romanul l-a vizitat in camera de hotel pe starul Barcelonei Ronaldinho.
Aparitia vedetelor de la FC Barcelona in Bulgaria, pentru meciul cu Levski Sofia din Liga Campionilor, a provocat agitatie mare in randul vecinilor nostri, iubitori de fotbal, inclusiv printre jucatori. Romanul Eugen Trica a fost unul dintre putinii norocosi care au reusit sa patrunda la antrenamentul condus de Frank Rijkaard, si, mai mult, sa-l viziteze in camera de hotel pe superstarul brazilian Ronaldinho.

IMPRESIONAT. Jucatorul lui TSKA a descoperit ca unul dintre cei mai cunoscuti oameni ai planetei care purtau la mana un ceas cu diamante este extrem de jovial si de prietenos. ""Am mers impreuna cu colegul meu Tiago Silva la antrenamentul Barcelonei. Tiago a jucat in nationala de tineret alaturi de Ronaldinho, care, atunci cand l-a vazut, a venit sa-l salute. Si cum nu putea sa-si intrerupa sedinta de pregatire, ne-a invitat la el in camera de hotel mai tarziu. Am stat de vorba cam jumatate de ora, timp in care a glumit cu noi, de parca ne stiam de cand lumea"", a spus ""Jose"", care a fost declarat cel mai bun marcator strain din Bulgaria din toate timpurile, reusind sa inscrie meci de meci in ultimele sase etape.