POLI IASI. La echipa ieseana se afla in probe doi mijlocasi rusi, Vladislav Kiselev (26 de ani) si Andrei Puskarev (21 de ani), care au evoluat la echipa a doua a lui Zenit Sankt Petersburg, iar in acest moment sunt liberi de contract. Kiselev si Pus
POLI IASI. La echipa ieseana se afla in probe doi mijlocasi rusi, Vladislav Kiselev (26 de ani) si Andrei Puskarev (21 de ani), care au evoluat la echipa a doua a lui Zenit Sankt Petersburg, iar in acest moment sunt liberi de contract. Kiselev si Puskarev stiu doar limba rusa, antrenorul Ionut Popa fiind ajutat sa comunice cu cei doi de Iulian Arhire, jucator care a evoluat in anul 2000 la Alania Vladikavkaz si in 2003 la Metalurg Donetk. In cazul in care Popa va decide sa-i pastreze in lot, cei doi rusi vor pleca la 3 februarie cu Poli Iasi in Italia, la turneul de la Norcia.
STEAUA. Ros-albastrii au plecat aseara, in jurul orei 21:00, spre Cipru, unde vor efectua al doilea cantonament din aceasta iarna. Lotul deplasat este acelasi din turneul de la Montecatini, cei 25 de jucatori aflati sub comanda lui Cosmin Olaroiu urmand sa stea in Larnaca pana la 4 februarie. In acest timp, ros-albastrii vor juca cinci meciuri amicale, cu Energia Vladivostok, Steaua Rosie Belgrad, Slovan Liberec, Sartid Smederevo si FK Teplice.
RAPID. Giulestenii vor disputa astazi, de la ora 17:00, al doilea meci de verificare din turneul din Cipru, cu Metalurg Donetk. La echipa ucrainiana, care este cazata in acelasi hotel cu Rapid, evolueaza si fostul coechipier al alb-visiniilor Marian Aliuta.
ITALIA. Capitanul lui Lazio, Paolo Di Canio, a fost suspendat pentru un meci si amendat cu 10.000 de euro in urma salutului nazist de la meciul cu Livorno, disputat la 11 decembrie 2005. Pentru gesturi asemanatoare, Di Canio (37 de ani) mai fusese suspendat o etapa in urma partidei cu Juventus si amendat cu 10.000 de euro dupa jocul cu AS Roma. ""Sunt fanatic, nu sunt rasist. Fac acest gest pentru a saluta suporterii, insa acest lucru nu incita la violenta"", a precizat Di Canio.
SAH. Presedintele Romaniei, Traian Basescu, va face prima mutare in meciul-test dintre campionul european la sah Dieter Nisipeanu si campionul mondial en-titre, bulgarul Veselin Topalov, care se va desfasura la Bucuresti, in perioada 6-9 aprilie. Meciul, ce va consta in patru partide disputate in sistem de joc clasic, este cea mai importanta confruntare organizata vreodata in tara noastra. Chiar daca va fi un meci-test, rezultatul va conta pentru calculul coeficientului ELO, care stabileste ierarhia mondiala a sahistilor.
Grupaj realizat de
Ionut Paduraru


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.