Sahtior pastreaza sanse de calificare in optimile Ligii Campionilor Atacantul roman a marcat unicul gol al meciului cu Roma si si-a luat astfel revansa dupa ce in partida-tur a fost urmarit de ghinion, ratand mai multe ocazii.
Sahtior Donetk a
Sahtior pastreaza sanse de calificare in optimile Ligii Campionilor Atacantul roman a marcat unicul gol al meciului cu Roma si si-a luat astfel revansa dupa ce in partida-tur a fost urmarit de ghinion, ratand mai multe ocazii.
Sahtior Donetk a castigat cu 1-0 intalnirea cu AS Roma si pastreaza sanse de calificare in optimi. Ciprian Marica a inscris singurul gol al meciului, in minutul 61. Romanul s-a revansat astfel dupa ce in partida-tur disputata pe ""Olimpico"" a fost unul dintre cei mai buni oameni de pe teren, insa a ratat incredibil mai multe sanse de gol, ""giallorossi"" invingand atunci cu 4-0.

SUCCES DULCE. De aceasta data, Marica a fost desemnat cel mai bun jucator de pe teren chiar de presa italiana. ""Este castigatorul meciului. A beneficiat de apatia defensivei romane si a inscris golul care tine pe Sahtior in lupta pentru calificare"", a scris site-ul goal.com. Atacantul roman a fost inlocuit in minutul 75 cu Aghahowa, in timp ce coechipierul sau Razvan Rat a fost integralist.
La Roma, Cristi Chivu nu a evoluat fiindca a acuzat unele dureri la antrenamentul oficial. Antrenorul Mircea Lucescu a savurat din plin succesul elevilor sai. ""Este o victorie dulce, fiindca Roma este una dintre cele mai puternice echipe din Italia. Nu a fost o victorie la diferenta mare de goluri, dar ne-a oferit o razbunare dupa infrangerea cu 4-0 suferita la Roma. Scorul putea fi mai mare, pentru ca am avut cateva ocazii si Elano a trimis mingea in bara. Ne-am pregatit bine si i-am facut pe Totti, Mancini si Perrotta sa nu mai ajunga la balon. De aceea am castigat. Sunt bucuros de rezultat, dar mai mult pentru ca ideile mele incep sa dea roade"", a spus Lucescu.

DESPARTIRE. Totusi, colonia romanilor de la Donetk s-ar putea destrama. Presa italiana scrie ca Victor Becali se va deplasa in aceste zile la Roma, pentru a negocia transferul lui Marica. Ucrainenii sunt gata sa renunte la roman pentru 8 milioane de euro, jucatorul urmand sa primeasca anual un salariu de 1,3 milioane.
Totodata, potrivit presei din Turcia, Mircea Lucescu ar fi ajuns la un acord de principiu cu Besiktas, unde ar urma sa revina din iarna. Cotidianul Fanatik scrie insa ca ar exista unele probleme, cea mai mare fiind reprezentata de faptul ca antrenorul roman are contract cu Sahtior: ""Conducerea clubului Besiktas planuieste sa rezolve acest lucru pana in pauza din iarna, iar de la jumatatea lunii decembrie sa-l readuca la echipa pe Mircea Lucescu"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.