Telespectatorii vor petrece un week-end pe sei, cu impuscaturi, fum si praf de pusca, prezentand inconfundabilii cowboy in goana nebuna a ropotelor de cai, intr-o selectie speciala a filmelor ce apartin genului western.
Sam Peckinpah este unul dintre punctele de interes ale lunii noiembrie. Si-a inceput cariera cu western-uri de televiziune, iar primul sau film - ""The Deadly Companions"" - a aparut in 1961.
A fost recunoscut drept creatorul unei viziuni aspre, realiste asupra Vestului american lipsit de legi. In palmaresul regizorului se afla si filmul ""Pat Garrett and Billy the Kid"", pelicula din 1973, ce-i are in distributie pe James Coburn, Kris Kristofferson, Bob Dylan, Jason Robards Jr, Richard Jaeckel si Slim Pickens. Pat Garrett, odinioara tovaras de drum al lui Billy the Kid cel certat cu legea, a devenit serif, insarcinat de proprietarii de vite sa patruleze teritoriul lui Billy.
Dupa ce acesta evadeaza, Pat aduna potera si il vaneaza strabatand acest teritoriu. Totul culmineaza cu o confruntare finala, la Fort Sumner, dar Pat nu isi da seama de adevarata dimensiune a planurilor pe care le au proprietarii de vite pentru Noul Vest. Hollywood