Din 16 etape, Dinamo a reusit 14 victorii, un egal si o infrangere. Este clar! Dinamo e campioana de toamna, indiferent de rezultatele ce se vor obtine in ultima etapa a turului. Cainii rosii se simt confortabil la cele 11 puncte care-i separa de riv
Din 16 etape, Dinamo a reusit 14 victorii, un egal si o infrangere. Este clar! Dinamo e campioana de toamna, indiferent de rezultatele ce se vor obtine in ultima etapa a turului. Cainii rosii se simt confortabil la cele 11 puncte care-i separa de rivalii de moarte din Ghencea. O diferenta la care nici cei mai infocati suporteri ai alb-rosiilor nu s-ar fi gandit la inceputul campionatului.
Nici macar Cristi Borcea - un optimist incurabil atunci cand este vorba de Dinamo - n-ar fi crezut ca formatia care sezonul trecut trecea din scandal in scandal era eliminata din grupele Cupei UEFA si prindea in ultima clipa trenul spre Europa va avea 13 victorii consecutive in campionat. Probabil ca nici chiar in visurile sale cele mai frumoase echipa n-a jucat atat de bine.

INSPIRATI. Numirea lui Mircea Rednic ca principal s-a dovedit o miscare inspirata, Puriul reusind in pauza competitionala ceea ce n-au reusit Esteban Vigo si Florin Marin la un loc. Adica sa le imprime jucatorilor mentalitatea de campioni. De asemenea, venirea lui Ionel Ganea, care a adus un plus de experienta, dar si determinare, precum si sistemul rotatiei folosit atat de bine de Rednic au facut ca echipa din Stefan cel Mare sa aiba nu doar cele mai multe goluri inscrise, dar si cele mai putine primite. La acest capitol, Dinamo este la egalitate cu Steaua si Poli Timisoara. Spre deosebire de anul trecut, actionarii din Groapa au inteles intr-un final ca nu se pot realiza performante fara un climat de liniste la nivelul conducerii.
De-a lungul turului, singurul pas gresit facut de elevii lui Rednic, infrangerea in fata CFR-ului, n-a fost speculat de Steaua, care n-a reusit decat un egal la Piatra-Neamt. De altfel, elevii lui Cosmin Olaroiu n-au mai reusit un parcurs la fel de bun in campionat precum anul trecut. Meciurile din grupele Ligii Campionilor i-au lasat fara suflu pe militari, care dupa fiecare partida pierduta sau castigata in Europa, jucau modest in competitia interna.



Sport la tv


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.