Scandal de proportii la Primaria Sectorului 1 din Capitala. Finantatorul echipei Steaua, Gigi Becali, a incercat sa intre cu forta in biroul primarului Andrei Chiliman.
Suparat ca Primaria l-a amendat pentru inlocuirea pavajului din fata noii s
Scandal de proportii la Primaria Sectorului 1 din Capitala. Finantatorul echipei Steaua, Gigi Becali, a incercat sa intre cu forta in biroul primarului Andrei Chiliman.
Suparat ca Primaria l-a amendat pentru inlocuirea pavajului din fata noii sale proprietati din Aleea Alexandru, latifundiarul din Pipera a vrut sa-i ceara socoteala edilului.
Extrem de nervos, Gigi Becali a fost oprit cu greu de functionarii publici sa nu intre peste primar. Supararea lui Gigi a fost generata de amenda de 100.000 de lei aplicata pentru "lucrari neautorizate pe domeniul public al Sectorului 1, in zona protejata", se precizeaza intr-un comunicat al Primariei. Totodata, el risca sa fie amendat din nou daca nu reface trotuarul, dar si pentru "constructii neautorizate" efectuate la gardul proprietatii. Potrivit Mediafax, circul de la Primarie s-a incheiat abia dupa ce Becali i-a injurat ca la usa cortului pe functionari carora le-a urat "numai de bine" in stilul caracteristic: "hahalerelor", "hotilor".
Dupa o disputa cu politistii comunitari din fata sediului administrativ - care nu i-au permis accesul in curtea Primariei cu autoturismul de lux la volanul caruia se afla -, Becali a ajuns la usa primarului Andrei Chiliman, cu care a vrut sa discute pentru a anula amenda. Pentru ca nu a fost primit, Becali a incercat sa forteze intrarea in cabinetul edilului, insa a fost oprit de cativa functionari. Sanctiunea data de Primarie il mai obliga pe Becali sa aduca, in termen de 72 de ore, la starea initiala trotuarul. (P.C.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.