Cu stangul in Cupa UEFA. Gratie unei executii senzationale venite din piciorul stang al play-maker-ului Nicolae Dica si a unui gol anulat aiurea celor de la Dinamo Kiev, campioana Romaniei si-a asigurat locul 3 in grupa E a Ligii Campionilor si va ju
Cu stangul in Cupa UEFA. Gratie unei executii senzationale venite din piciorul stang al play-maker-ului Nicolae Dica si a unui gol anulat aiurea celor de la Dinamo Kiev, campioana Romaniei si-a asigurat locul 3 in grupa E a Ligii Campionilor si va juca la primavara in ""16-imile"" Cupei UEFA.
Remiza din meciul de marti seara a calificat Steaua in primavara europeana pentru al treilea sezon consecutiv. ""Era maxim ce puteam obtine la prima participare in Liga Campionilor si in aceasta grupa dificila"", a recunoscut antrenorul ros-albastrilor, Cosmin Olaroiu, la finalul unui meci in care romanii au avut foarte mult noroc.

MULTUMIRE. Capitanul din prima repriza al Stelei, Sorin Paraschiv, a exprimat starea de spirit a campioanei en-titre dupa calificarea in Cupa UEFA. ""A fost un meci diferit fata de cel de la Kiev, au jucat mult mai bine si ne-au pus mai multe probleme. Din fericire, am egalat si mergem la Lyon calificati. Vom avea in Cupa UEFA un obiectiv mai indraznet ca anul trecut, sa speram finala. Nu se poate compara un meci de Liga Campionilor cu unul de campionat. Cu echipele mici nu ne putem concentra, nu ne place jocul lor, ne deranjeaza. Fotbalul din Liga Campionilor este la cel mai inalt nivel. O sa ne fie dor de muzica Ligii Campionilor, ne-am invatat sa jucam aici si deja suntem tratati altfel de catre echipele de afara.""
""Ne-a revenit zambetul dupa aceasta calificare in Cupa UEFA. Sper sa facem o surpriza mai placuta decat anul trecut. Ne dorim finala, dar vom vedea. Pentru moment, obiectivul este indepli-nit si vom incerca sa ajungem cat mai departe"", a declarat, la randul sau, mijlocasul Banel Nicolita.

LIGA 1. Mijlocasul Ovidiu Petre a spus: ""Totul este bine cand se termina cu bine. Este bine ca am scapat de griji inainte de ultima etapa. Dinamo Kiev a aratat o forma mult mai buna decat in tur, dar cred ca puteam sa si castigam cu putin noroc. Am primit acel gol prea usor. Nu stiu daca ii dam o bere lui Dica, asta este meseria lui, trebuie sa dea goluri. Trebuie sa castigam acum si in campionat si asta este foarte important"". SOCANT


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.