In aceasta seara, cu incepere de la ora 20:15, in direct la Antena 1, Rapid va da piept cu cehii de la Mlada Boleslav, partida din cadrul grupei G a Cupei UEFA. Neinvinsa de patru ani pe propriul teren, in cupele europene, formatia giulesteana are nevoie de o victorie pentru a-si netezi drumul catre primavara europeana.
FINALA. Dupa ce in primele doua partide disputate au remizat cu Paris Saint-Germain si cu Hapoel Tel Aviv, elevii lui Razvan Lucescu sunt constienti de faptul ca au in fata un adversar dificil. Capitanul giulestenilor, Vasile Maftei, e increzator in sansele echipei sale si spune ca viseaza la finala Cupei UEFA.
""Toata lumea vrea mai mult de la noi anul acesta, chiar si noi vrem acest lucru. Am dori sa batem Mlada si sa ne oprim in finala. E normal sa fiu optimist, doar suntem pe val"", a declarat Maftei. Altfel, aproximativ 300 de jandarmi vor asigura ordinea la stadionul ""Giulesti"", iar accesul publicului se va face incepand cu ora 17:15. Gol din prima! Antrenorul giulestenilor, Razvan Lucescu, a declarat ieri, in cadrul unei conferinte de presa, ca echipa sa este sub Mlada din punct de vedere fizic, dar ca sta mai bine la capitolul tehnicitate: ""Cehii sunt puternici, atletici, joaca pe forta, sunt reprezentantii unui fotbal care a avut rezultate exceptionale la nivelul primei reprezentative, insa noi avem un control mai bun al mingii si prin asta putem compensa diferenta de gabarit"". TACTICA. Lucescu junior, care a vazut-o pe viu pe Mlada Boleslav in meciul cu Most, in intrecerea interna, i-a ""citit"" deja pe cehi si crede ca elevii sai trebuie sa fie concentrati la maximum in fata portii adverse, daca vor sa-si faca viata mai usoara. ""Mlada este o echipa care prefera jocul pe contraatac. E nevoie sa fim atenti si sa marcam la prima ocazie, astfel ne-am usura mult sarcina de a castiga. Totusi, nu acest meci este decisiv, ci partida de la Atena, cu Panathinaikos, care e ultima a noastra din grupa"", a spus tehnicianul ""alb-visiniilor"". Altfel, in afara indisponibililor Nicolae Constantin, Romeo Stancu, Emil Dica si Burdujan, este posibil ca Lucescu sa nu poata conta nici pe serviciile lui Griffiths, incerta fiind si prezenta lui Costin Lazar. Marius Mihalcea Cehii au venit la Bucuresti sa castige