Intr-un interviu acordat ieri cotidianului „Ziua", Gigi Becali a anuntat ca Dan Pavel va candida la Parlamentul European pentru PNG. Pe lista lui Becali s-ar mai putea afla Dan Diaconescu si Radu Moraru.

„Am aflat si eu de la prieteni despre declaratia lui Gigi. Sint surprins, pentru ca a facut-o fara sa ma consulte", ne-a declarat ieri Dan Pavel. Acesta ne-a precizat insa ca liderul PNG i-a facut in urma cu doua luni propunerea de a candida „in fata" pe lista pentru Parlamentul European. „Eu nu mai sint consilierul lui Gigi Becali. Am ramas doar prieteni. Dupa ce l-a adus in partid pe istoricul Alex Stoenescu, mi-a propus sa candidez pentru alegerile europarlamentare. I-am spus sa-mi lase timp de gindire si ca ii voi da un raspuns in martie 2007. Poate a interpretat acest raspuns ca fiind o acceptare", a spus Dan Pavel.

OTV si „Nasul" pe lista lui Becali?

„Mai sint inca doua persoane care lucreaza in mass-media", care vor candida pentru PNG, a mai declarat Becali in interviu. El nu a dezvaluit numele acestora, dar a mentionat ca „sint din televiziune". Analizind posturile si emisiunile la care Gigi Becali apare cu o foarte mare frecventa pe micile ecrane si unde se simte ca acasa, indiciile conduc spre Dan Diaconescu si Radu Moraru.

„Ii multumesc, dar..." Contactat de „Cotidianul", Radu Moraru ne-a spus ca, „daca Gigi Becali s-a gindit la mine, ii multumesc, dar nu sint interesat de politica". Moraru a precizat ca nu a discutat nimic cu Becali despre o eventuala candidatura. Nici Dan Diaconescu nu este interesat sa intre in virtejul vietii politice. „Gigi nu mi-a facut nici o propunere, dar, oricum, nu vreau sa intru in politica."