Nu va faceti de cap pe munte. Daca aveti nevoie de vreun sfat sau de ajutor e bine sa apelati la Salvamont. ORGANIZARE. In Romania exista circa 400 de salvatori montani atestati, absolventii cursurilor Scolii Nationale de Salvamont de iarna si

Nu va faceti de cap pe munte. Daca aveti nevoie de vreun sfat sau de ajutor e bine sa apelati la Salvamont.

ORGANIZARE. In Romania exista circa 400 de salvatori montani atestati, absolventii cursurilor Scolii Nationale de Salvamont de iarna si vara. Dintre acestia, cam 25% sunt profesionisti, angajati permanent in cadrul serviciilor publice judetene si locale Salvamont.

INTERVENTIE. De fiecare data cand considerati ca e nevoie apelati la serviciul Salvamont. Cum se face asta? Sunand la telefon 0725-82.66.68. Numarul este foarte usor de retinut. Dupa cifra 0, apasati pe telefon tastele care formeaza cuvantul SALVAMONT: 7(S) - 2(A) - 5(L) - 8(V) - 2(A) - 6(M) - 6(O) - 6 (N) - 8 (T). De asemenea, puteti apela la reteaua de urgenta, 112, de unde veti primi instructiuni pentru rezolvarea cazului.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.