Ziua IT, lansarea suplimentului Ski Express si a albumului ""Altcumva"" al lui Dinu Olarasu sunt evenimentele Jurnalului National de astazi, la care va invitam cu mare drag. La ora 17:30, albumul ""Altcumva"", cu versuri si muzica semnate de Din

Ziua IT, lansarea suplimentului Ski Express si a albumului ""Altcumva"" al lui Dinu Olarasu sunt evenimentele Jurnalului National de astazi, la care va invitam cu mare drag.

La ora 17:30, albumul ""Altcumva"", cu versuri si muzica semnate de Dinu Olarasu, produs de Cat Music in parteneriat cu Jurnalul National, se lanseaza oficial.

MUZICA BUNA. Olarasu canta singur, dar si in duet cu Narcisa Suciu (""Zece ani"") si cu Mircea Baniciu (""Ochiul dracului""). Sunt prezente pe album zece melodii, unele nou-noute, altele deja cunoscute (""Suna-ma noaptea""), (""Doar ploaia asta nebuna"") etc. L-am intrebat pe Dinu Olarasu de ce nu exista un duet si cu fiul sau, Vladi, care a fost revelatia editiei ""Folk you! 2006"". Raspuns: ""Va exista, dar numai cand o termina Cleopatra tot ce are de zis despre Ghita..."".
suplimente. Joi lansam Ski Express - supliment al Jurnalului National dedicat tuturor iubitorilor de sporturi de iarna. Pasionate de schi, doua doamne celebre, Cristiana Copos si Mihaela Radulescu, vor fi prezente, la ora 12:00, la standul Jurnalului. Tot cu aceasta ocazie, relansam pagina pe care gasiti cele mai recente date despre starea partiilor din Romania, pagina realizata impreuna cu Zapp: jurnalul.ro/skiexpress. Tot joi, la acelasi stand, 46, inelul 2, de la ora 15:00, Jurnalul IT ofera vizitatorilor de la Targul Gaudeamus posibilitatea de a testa cel mai nou program de invatare de la Softwin, Intuitext.

PE SCURT. Editura Corint va invita la ora 14:00 la o alta lansare: romanul ""Adio, Europa"", al lui I.D. Sarbu. Mihai Pelin va prezenta, la ora 15:00, ultima sa carte, ""Marele rapt regal"" (Editura Kullusys). Nemira si Ambasada Frantei fac o lansare comuna la ora 15:00, cand la Sala de Marmura va fi prezent autorul francez Stephane Audeguy (""Teoria norilor""). Ora 16:00 apartine in intregime Editurii Polirom, care va propune mai multe titluri din Colectia ""Fictiune fara frontiere"". La ora 17:00, Polirom va propune volumul de poezii Leonard Cohen - ""Cartea aleanului"". Un eveniment de proportii este si lansarea de la Paralela 45, dedicata ""Dictionarului biografic al literaturii romane"" - Aurel Sasu (ora 18:00).

POFTA BUNA LA CARTI SI LA CD-URI


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.