Tarile "civilizate" din UE care se considera aparatoarele drepturilor omului sunt pe cale sa legifereze o inadmisibila discriminare fata de cetatenii romani si bulgari, prin care sa-i priveze de libertatea de a se deplasa, stabili sau munci oriunde i
Tarile "civilizate" din UE care se considera aparatoarele drepturilor omului sunt pe cale sa legifereze o inadmisibila discriminare fata de cetatenii romani si bulgari, prin care sa-i priveze de libertatea de a se deplasa, stabili sau munci oriunde in UE. Nu intamplator aceasta actiune este catalizata de Anglia si Germania, tari care au aplicat in trecut discriminari: una de tip colonial, cealalta de tip rasial. Ambele sunt o activare a unor modele ancestrale din inconstientul lor colectiv, care impun o situatie orwelliana in care toate statele sunt egale, dar unele mai putin egale decat altele.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.