Pe langa schiuri si clapari, mai aveti nevoie si de alte accesorii, care joaca un rol foarte important in ceea ce priveste confortul dumneavoastra pe partie.

SPRIJIN. Cand va alegi betele de schi, tineti cont de lungimea lor. Pentru a afla daca vi se potrivesc, trebuie sa apelati la un gest cat se poate de
popular. Luati batul, il intoarceti cu manerul in jos si il apucati de ""floarea"" care blocheaza infigerile adanci in zapada. Intinzand mana in fata, trebuie sa se formeze in dreptul cotului un unghi de 90 de grade. In cazul in care aceste conditii se indeplinesc, inseamna ca betele vi se potrivesc si nu mai aveti altceva de facut decat sa le cumparati.

IUBIRE. Atentie mare la echipamentul de schi dupa fiecare zi petrecuta pe partie! Nu lasati zapada pe schiuri si nici pe clapari. Nu curatati insa cu manusile, pentru ca dupa o vreme se vor toci si veti fi nevoit sa va cumparati altele. Manusile sunt pentru a va proteja bratele de temperaturile scazute. In plus, nu veti simti zapada in cazul unor cazaturi. Reusch va poate oferi manusile de care aveti nevoie, pentru a schia si a va simti excelent.

Citeste si:

NORMAL. Sa purtati ochelari pe partie nu reprezinta nimic extravagant. Pentru vreme neprielnica, cu viscol si ceata, purtati o pereche de ochelari de schi de culoare galbena sau portocalie. Veti avea parte de o vizibilitate crescuta. Atunci cand mergeti la schi la Sinaia, in Valea Dorului, si prindeti o zi insorita, sunt recomandati ochelarii inchisi la culoare sau a caror lentila este reflectorizanta.

CUM SE INTRETIN SCHIURILE?